Forældresamtaler

3 måneders samtale

Når et barn har gået ca. 3 måneder i børnehaven, får forældrene tilbudt en samtale, hvor de sammen med primærpædagogen gennemgår, hvordan barnet er faldet til.

Kommende skolebørn

Nedenstående afsnit er under redigering.

I oktober inviterer vi forældre til kommende skolebørn til en samtale, hvor det vurderes, hvad der skal arbejdes med for at gøre barnet så klar som muligt frem til skolestart. Pædagoger og forældre beskriver barnets kompetencer, dette betegner barnets kunnen, og barnets potentialer, som vedrører det barnet øver sig på. Dette bliver sendt til den skole, hvor barnet starter i overensstemmelse med Brobygnings samarbejdet "Den røde tråd".

Januar samtaler

I januar måned afholder vi samtaler for de øvrige børn. Disse samtaler tager udgangspunkt i barnets generelle udvikling og trivsel i børnehaven. Før samtalen vil forældrene få udleveret et forberedelsesskema, sådan at vi sikre, at også forældrenes syn på barnets udvikling kommer i spil.

Man kan selvfølgelig altid bede om en samtale, når der er noget, man har behov for at vende med personalet. Vi vil ligeledes altid henvende os, hvis vi skønner, at der er brug for en samtale.

Siden er sidst opdateret 11. januar 2019